» صفحه اصلی » سجادی: گزارش کارشناسی ریو را به عنوان مستند برای آیندگان تدوین می‌کنیم
صفحه اصلی

سجادی: گزارش کارشناسی ریو را به عنوان مستند برای آیندگان تدوین می‌کنیم

17 شهریور 95 3۰25

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سید نصرالله سجادی در نشست مشترک وزیر ورزش و جوانان با روسای فدراسیون‎های ورزشی از ملی‎پوشان، مسئولان و تمام کسانی که در مدت زمان آماده سازی تیم‎ها همکاری داشتند قدردانی کرد.

وی در ادامه سخنانش از تدوین  گزارشی کارشناسی از عملکرد ملی‎پوشان کشورمان از زمان آماده سازی تا کسب نتیجه و  پایان مسابقات ریو خبر داد.

معاون وزیر ورزش و جوانان، گفت: واقعیت این است که برای آماده سازی یک ورزشکار و کسب سهمیه المپیک، زحمات بسیاری کشیده شده است و در نظر داریم این تلاش‎های علمی و فنی را به شکل آماری بیان شود. مردم باید بدانند که آماده‎سازی یک ورزشکار منوط به یک یا چند اردو نیست و افراد زیادی در این امر دخیل هستند؛ بنابراین در نظر داریم این گزارشِ کارشناسی  را به عنوان یک مستند برای آیندگان تدوین کنیم.

 سجادی در ادامه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای آماده‎سازی ملی‎پوشان ارائه کرد و اظهار داشت: در یک سال گذشته ۱۲ جلسه ستاد بازی‎های المپیک و پارالمپیک برگزار شد که در این نشست‎ها سیاست‎های کلی و راهبردها به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

وی افزود: به تاکید وزیر ورزش وجوانان برای اعزام کاروانی پاک به این رویداد مهم تلاش‎های زیادی صورت گرفت و در این مسابقات هیچ نمونه‎ دوپینگی از ورزشکاران کشورمان مثبت اعلام نشد که این خود نتیجه ی بسیار خوبی است . پیش از بازی‎های المپیک  ۹۷۰ تست کنترل دوپینگ از ورزشکاران گرفته  و برای آماده سازی آنها پیش از اعزام، ۲۰ دوره آموزشی با هدف آشنایی بیشترشان برای مقابله با دوپینگ برگزار شد.

در بخشی دیگر از این آمار، سجادی به برگزاری ۱۱۹ جلسه تخصصی با روسای فدراسیون های المپیکی در سال های ۹۴ و ۹۵ اشاره کرد.

وی در این نشست گزارشی از بازدیدهایش از اردوهای ورزشی ارائه کرد و توضیح داد: ۱۲ رشته المپیکی اعزامی به مسابقات ۲۰۱۶ برای کسب سهمیه المپیک در ۱۱۲ مسابقه رسمی شرکت کردند که  در سال ۹۲، پنج هزار و ۲۲۰ ورزشکار مربی و سرپرست یه ۲۴۲ کشور اعزام شدند.

سجادی پراکندگی استانی ورزشکاران اعزامی به المپیک ریو را مورد توجه قرار داد و افزود: ۶۳ ورزشکار اعزامی به ریو از ۲۱ استان کشور بودند که دستاورد بسیار خوبی است .

معاون وزیر ورزش و جوانان عملکرد بانوان ورزشکار ایران در المپیک ریو را بسیار مطلوب توصیف کرد و گفت: کسب ۹ سهمیه توسط بانوان و نخستین مدال المپیک توسط کیمیا علیزاده نقطه عطفی برای این رقابت‌ها بود.

نشست مشترک  محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان با روسای فدراسیون‌های ورزشی هر ماه در محل ساختمان شماره یک وزارتخانه برگزار می‌شود. بعد از المپیک ریو این نخستین نشست وزیر با روسای فدراسیونهای ورزشی است. سرمربیان تیم‌های ملی اعزامی به المپیک ۲۰۱۶ نیز دراین جلسه حضور دارند.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید