نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی آسمانی نیوز

عذرخواهی هافبک تیم المپیک آلمان بابت تمسخر برزیلی‌ها

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پس از شکست تیم المپیک آلمان برابر برزیل در ضربات پنالتی فینال المپیک ۲۰۱۶، روبرت باوئر، هافبک ژرمن‌ها واکنش احساسی نشان داد و با نشان دادن هفت انگشت دستش به میزبان یادآوری کرد که دو سال پیش در مرحله نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ با نتیجه ۷ بر یک به آلمان باخته است.

برزیلی‌ها بامداد امروز در ضربات پنالتی دیدار که در وقت‌های عادی و اضافی یک بر یک مساوی شده بود، با نتیجه ۵ بر ۴ پیروز شد و برای اولین بار در تاریخ مدال طلای المپیک را برد. این موفقیت برزیلی‌ها به مذاق باوئر خوش نیامد و در پایان بازی زمانی که بازیکنان آلمان در حال قدردانی از هواداران‌شان بودند، عدد هفت را رو به سکوهای ورزشگاه ماراکانا نشان داد.

اوا کنون به اشتباه خود پی برده و به همین دلیل عذرخواهی کرده است. هافبک تیم فوتبال اینگولشتات برای دلجویی از مردم برزیل پستی در صفحه اینستاگرام خود گذاشته است. او در این پست تصویری از خودش با پیراهن برزیل گذاشته و در کنار آن نوشته است: در طول بازی من واکنش احساسی نشان دادم. اگر با حرکتم کسی را ناراحت کردم، هزار بار از او عذرخواهی می‌کنم. بازی در این کشور برای من لذتبخش بود. اینجا استقبال خوبی از ما صورت گرفت و مردمش بسیار شاد هستند. من به مردم برزیل بابت مدال طلایی که بردند تبریک می‌گویم.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

خروج از نسخه موبایل