نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی آسمانی نیوز

فرکی: بازی کردن مقابل فولاد برای من سخت است/امیدوارم نخستین دیدارمان بعد از وقفه لیگ با برد شروع شود

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حسین فرکی در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: بازی کردن فولاد برای من خیلی سخت است. از آنجایی که در شهر اهواز و در مجموعه فولاد خوزستان خاطرات خوبی دارم این دیدار برای من آسان به نظر نمی‌رسد اما آنجایی که شغل  مسئولیت ما ایجاب می‌کند ما کارمان را انجام می‌دهیم. امیدواریم نخستین دیدارمان بعد از وقفه لیگ یک بازی خوب و زیبا از آب در آید و بتوانیم دست پر از میدان خارج شویم و شهر اهواز را ترک کنیم.

وی گفت: از اینکه آقای سعداوی دستیار اسبق من بوده خیلی خوشحالم که شایستگی‌های خودش را در فوتبال نشان داد و به عنوان سرمربی در تیم فولاد خدمت می‌کند. سعداوی مدت زیادی نیست که در کسوت سرمربیگری فعالیت می‌کند و با فولاد شروع خوبی نداشته است اما باید به سعداوی زمان داد تا بتواند شایستگی‌های خودش را نشان دهد.

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: ما تا حدودی توانستیم کارهای تیم را پیش ببریم از جمله چند روز اخیر یک بازیکن خوب را جذب کردیم اما این بازیکن تاکنون نتوانسته است مشکلمان را حل کند و این قسمتی از کار ما را پیش نبرده است.

فرکی ادامه داد: آنچه ما را به شناخت واقعی می‌رساند بازی رسمی است. ما دوست داریم در بازی‌های رسمی لیگ موفق ظاهر شویم تا بتوانیم برنامه‌های امسال سایپا را به خوبی پیاده کنیم تا موفقیت یک تیم زمان زیادی وجود دارد اما نباید فرصتها را به سادگی از دست داد.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

خروج از نسخه موبایل