به گزارش آسمانی نیوز از شبکه خادمان رسانه ای کانون های خدمت رضوی استان تهران،کانون های خدمت رضوی منطقه ۱۴ تهران در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان به تأسی از مولای معین الضعفای خود و با یاری دستان گرهگشای خیرین و خادمیاران، تصمیم گرفتن تا التیامبخش گوشهای از رنج و محنت هموطنانمان باشند.
در همین راستا، طرح “وقت گره گشایی” را آغاز کردند. در این طرح قرار بود تعدادی هدیه ۳ میلیونی ریالی تهیه و با اهدا آنها به خانواده های نیازمند، خانه آنان را معطر به عطر رضوی کنند.
عموم خیران به منظور مشارکت در این طرح خیر، کمکهای خود را به شناسه محرومین منطقه واریز کردند تا در شکفتن شکوفه لبخند خانواده های نیازمند در ماه معظم و کبریایی رمضان سهیم باشند.
اکنون در آستانه عید سعید فطر، با توجه به میزان واریزی در شناسه معرفی شده، ۱۰۰ کارت هدیه ۳ میلیون ریالی تهیه و به دست خانواده های نیازمند منطقه رسید تا عید فطر آنان رنگ و بوی رضوی داشته باشد و طرح “وقت گره گشایی” به سرانجام برسد.