نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی آسمانی نیوز

«کبوترانه دلم بی‌قرارگنبد توست» بر روی بزرگترین دیوارنگاره تهران

[ad_1]

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگااران تسنیم «پویا» میلاد امام هشتم شیعیان، امام رضا (ع) ۱۱ ذی‌القعده مصادف با امروز ۲۴ مردادماه است. این رو‌ز‌ها به مناسبت دهه‌کرامت و میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) فضای شهری به صورت ویژه‌ای به پوشش این دهه و رویداد‌های آن پرداخته است.

همزمان با میلاد با سعادت امام رضا (ع) بزرگترین دیوار نگار شهر تهران نیز با نگاره‌ای زیبا فضای روح بخشی به میدان ولیعصر(عج) داده است. این اثر به سفارش خانه طراحان انقلاب اسلامی ایران توسط کارگاه طراحی سه در چهار طراحی شده است.

این دیوار‌ نگاره که با نوشتار «کبوترانه دلم بی‌قرار توست» و تصویر کبوتر به خوبی دل‌ شیعیان را راهی حرم امام هشتم می‌کند به خوبی یادآور طلاکوبهای گنبد حرم امام رضا (ع) است.

کارگاه طراحی سه در چهار در کانال رسمی اطلاع رسانی خود، متن زیر را همراه با این دیوار نگاره منتشر کرد.

«امام باقر(ع)، از جدّش، از امیرالمؤمنین(ع) نقل کرده است که پیامبر(ص) فرمود: پاره‌اى از پیکر من در خراسان دفن خواهد شد، هر گرفتارى که او را زیارت کند، خدا ناراحتى او را برطرف سازد و هر گناهکارى که به زیارت او رود، خداوند گناه او را ببخشد‌.
«عیون اخبار الرضا(ع)، ج.۲، ص. ۲۵۷؛ امالى صدوق، ص.۱۱۹»

مدیرپروژه و تصویرسازی:«عرفان محمدی آذر»
نوشتار: «محمدرضا چیت ساز»
انتخاب شعر: «حامد منصوری»

 

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس

خروج از نسخه موبایل