» صفحه اصلی » آخرین تمرین قطر در ورزشگاه السد برگزار شد
صفحه اصلی

آخرین تمرین قطر در ورزشگاه السد برگزار شد

9 شهریور 95 0۰21

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بازیکنان تیم ملی قطر شب گذشته (دوشنبه) آخرین تمرین تاکتیکی خود را در حضور هواداران، چند تن از مسئولان فدراسیون فوتبال و خبرنگاران رسانه‌های گروهی در ورزشگاه السد دوحه برگزار کردند.

روزنامه العرب قطر با درج این خبر نوشته است: اعضای تیم ملی قطر پس از پایان تمرین در ورزشگاه السد به اتفاق هواداران خود به صرف شام پرداختند تا با روحیه مضاعفی امشب (سه‌شنبه) عازم تهران شوند.

این روزنامه قطری همچنین درباره ضمن اشاره به کارنامه دانیل کارنیو، سرمربی اروگوئه‌ای تیم ملی قطر خاطر نشان کرده است: کارنیو از ماه می سال ۲۰۱۵ میلادی سرمربی تیم ملی قطر شد و در ۱۱ بازی رسمی و دوستانه به پیروزی رسید و در چهار بازی شکست را پذیرا شد.

تیم ملی قطر در دوره سرمربیگری کارنیو دارای آمار ۴۴ گل‌زده و ۱۴ گل‌خورده است و بزرگترین پیروزی تاریخ خود را برابر بوتان با نتیجه ۱۵ بر صفر در مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه کسب کرد.

کارنیوی اروگوئه‌ای در ۱۷ ماه اخیر ۳۳ بازیکن را به اردوی تیم ملی قطر دعوت کرده و از میان آنها ۲۳ بازیکن را برگزیده است. قطری‌ها امیدوارند با کارنیو بتوانند برای اولین بار رؤیای صعود به جام جهانی را عملی کنند.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید