» اجتماعی » اهدای ۴۴ اثر چاپی از یک هنرمند آلمانی به موزه هنرهای معاصر تهران
اجتماعی

اهدای ۴۴ اثر چاپی از یک هنرمند آلمانی به موزه هنرهای معاصر تهران

2 شهریور 95 5۰30

[ad_1]

به گزارش باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» ۴۴ اثر ۱۲۰ در ۸۰  و ۳۳ اتود از آثار گونتر اوکر،هنرمند آلمانی که بر اساس غزلیات حافظ شیرازی تولید شده است را پس از رونمایی در حافظیه شیراز و برگزاری نمایشگاه در نگارخانه تار و پود مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در شیراز و نمایش این آثار در موزه امام علی (ع) در تهران (اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری) و همچنین نمایش این آثار در شهر دوسلدورف آلمان ، این آثار توسط این هنرمند به موزه هنرهای معاصر تهران اهداء شد.
گونتر اوکر؛ هنرمند ۸۲ ساله آلمانی از هنرمندان گروه «زیرو» است که تمایلات شرقی و عرفانی در آثار او مشهود است و در زمان حضور در ایران تحت تاثیر فرهنگ و هنر ایران و از جمله حافظ قرار گرفت و وقتی به آلمان برگشت به تاثیر از غزلیات حافظ و با تمرکز بر ۳۰غزل از این شاعر ایرانی ۴۴ اثر نقاشی اکریلیک، رنگ روغن و چاپ با عنوان”کرنش به حافظ” تولید کرده است .
نخستین نمایشگاهی که از گونتر اوکر در ایران برگزار شد، نمایشگاه “زخم ها و پیوندها” با مجموعه ای از آثار این هنرمند آلمانی بود که سال ۱۳۹۱ در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.

نمایش فیلم بازی جنگ پیتر واتکینز همراه با جلسه نقد و بررسی در سینماتک

 آخرین فیلم از بخش یک فیلم ساز یک نگاه :مروری بر سینمای پیتر واتکینز ، روز چهارشنبه ۳ شهریورماه ساعت ۱۷ فیلم ” بازی جنگ ” محصول سال ۱۹۶۷( انگلستان) ، به مدت ۴۶ دقیقه به زبان اصلی و با زیر نویس فارسی به نمایش در می آید. همچنین بعد از نمایش فیلم بازی جنگ ،جلسه نقد و بررسی فیلم های پیتر واتکینز،مروری بر آثار و سینمای این کارگردان با حضور اردوان تراکمه و نوید پور محمدرضا در سالن سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می شود.
پیتر واتکینز در سال ۱۹۳۵ در انگلستان به دنیا آمد و قبل از این که وارد حوزه‏ی فیلم شود در کالج کرایست، کمبریج و آکادمی سلطنتی هنرهای دراماتیک در لندن درس خواند. او به عنوان دستیار تولید در فیلم‎‏‏های تبلیغاتی کار کرد. این تجربه به صورت منطقی نقش مهمی در سرخوردگی او از رسانه و اجتماع مصرفی بازی کرد که بعدها تم همیشگی فیلم‏های او شد. او در مسیر فیلم‏سازی‏اش با نگاهی به اتفاقات حال حاضر اکتشافاتی در مسایل تاریخی کرده است. در انتهای سال ۱۹۵۰ واتکینز شروع به ساخت مستندهایی تجربی‏ کرد که با اتفاقات و شخصیت‏های تاریخی درگیر بود. موفقیت این فیلم‏ها به واتکینز کمک کرد تا بتواند در بی‌بی‌سی شغلی پیدا کند. در این دوره‏ی زمانی، واتکینز با فیلم‏سازان انگلیسی دیگری چون کوین برانلو هم همکاری کرد. واتکینز در کارهایی چون: کالودن و بازی جنگ که برای بی‏‌بی‌سی ساخت از گزارش‏های تلویزیونی به صورت استعاری استفاده کرد تا هم از تاریخ و هم از رسانه  بازجویی کند. او در سوئد، کانادا و لیتوانی برای سال‌های زیادی زندگی ‌کرده است و در حال حاضر در فرانسه زندگی می‌کند.
یادآوری می شود: علاقه‌مندان می‌توانند برای استفاده از برنامه های نمایش فیلم درفصل تابستان، روز های یکشنبه و چهارشنبه هر هفته به موزه هنرهای معاصر تهران، واقع در خیابان کارگر شمالی مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۹۵۱۹۶۵ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید