» مطالب گذشته » ایران همچون طوفان شیعی خاورمیانه را درمی‌نوردد
مطالب گذشته

ایران همچون طوفان شیعی خاورمیانه را درمی‌نوردد

3 شهریور 96 3۰29

[ad_1]

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوآف گالانت» وزیر مسکن و عضو کابینه رژیم صهیونیستی نیز با موج اظهارات ضد ایرانی این روزهای مقامات این رژیم علیه ایران همراه شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، گالانت مدعی شد: خطر ایران چون طوفانی شیعی است که کل خاورمیانه را درمی‌نوردد.

گالانت در ادامه گفت: ایران در حال حاضر در حال تکمیل هلالش (هلال شیعی) از خلیج (فارس) تا دریای مدیترانه به وسیله نظامیان شیعه و با کمک روسیه است.

«آویگدور لیبرمن » وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم پنجشنبه (دیروز) مدعی شد: هرگز به ایران اجازه نمی‌دهیم در سوریه پایگاه نظامی داشته باشد.

وی تصریح کرد: اکنون که حضور ایران در سوریه در حال پررنگ‌تر شدن است، اسرائیل دست روی دست نمی‌گذارد و اجازه نمی‌دهد تهران جا پای خود را در سوریه محکم کند.

انتهای پیام/م

[ad_2]

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید