» مطالب گذشته » برجام یک تعهد بین‌المللی است/ آمریکا تلاش می‌کند ایران نقض‌کننده برجام باشد
مطالب گذشته

برجام یک تعهد بین‌المللی است/ آمریکا تلاش می‌کند ایران نقض‌کننده برجام باشد

25 مهر 96 2۰18

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری فارس از دهاقان، سمیه محمودی ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان دهاقان که با حضور مسؤولان شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: رفتار بسیار گستاخانه ترامپ در شأن یک رئیس جمهور نیست و ما این رفتار را محکوم می‌کنیم.

وی ترامپ را فاقد ادب و تحصیلات سیاسی دانست و افزود: برجام یک تعهد بین دو کشور نیست بلکه تعهد بین‌المللی بوده و آمریکا تلاش کرد تا ایران نقض‌کننده برجام باشد.

نماینده مردم دهاقان و شهرضا در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: انتظار بیش از این از ترامپ نداریم زیرا او یک تاجر بود و صحبت‌های او سبب خنده همه حتی ملت آمریکا و رو شدن دست آمریکا شده است.

محمودی بیان کرد: مردم سرمایه عظیم ایران هستند و صحبت‌های ترامپ سبب انسجام و وحدت ملت ایران شده است، او هنوز جغرافیا بلد نیست، سواد و آگاهی و ندارد و باید بداند که خلیج‌ فارس خانه ملت ماست.

وی با بیان اینکه ما از سپاه حمایت همه‌جانبه می‌کنیم، اضافه کرد: هر چند داعش در حال از بین رفتن است اما دشمنان ما سکوت نکرده و بحث جدا شدن منطقه کردستان عراق را پیش کشیدند، البته مطمئن هستیم که تمام دسیسه‌ها از بین خواهد رفت.

محمودی اذعان کرد: وظیفه این بوده که هر کسی در هر شرایطی به مردم خدمت کند که این نشان‌دهنده صداقت به نظام است، امنیت فقط وظیفه نظامیان نیست و همه باید حافظان امنیت مردم باشند.

انتهای پیام/ج/

[ad_2]

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید