قیمت غذای رستوران ها ۳۰ درصد افزایش یافت
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستورانها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستورانها حدود ۳۰ درصد بوده است.مقاله اصلی
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستورانها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستورانها حدود ۳۰ درصد بوده است.مقاله اصلی
برچسب ها:
حمید رضا یوسفی 26 آذر 02 دیدگاهها برای وقتی گزارش مرکز پژوهشها را خواندم گفتم فاتحه بودجه خوانده شده است بسته هستند 40
حمید رضا یوسفی 26 آذر 02 دیدگاهها برای جلسه با معاون مسکن و ساختمان ادارهکل راه و شهرسازی استان اصفهان بسته هستند 79
حمید رضا یوسفی 19 آذر 02 دیدگاهها برای مخالفت وزیر صمت با واردات خودرو برقی چینی بسته هستند 62