» مطالب گذشته » موسوی: حجت‌الاسلام محمدیان شیوه مطلوبی در بیان فضائل امام علی(ع) پیش گرفتند/ پیرمرادیان: کتاب «علی از زبان علی» یک مولود خوب است
مطالب گذشته

موسوی: حجت‌الاسلام محمدیان شیوه مطلوبی در بیان فضائل امام علی(ع) پیش گرفتند/ پیرمرادیان: کتاب «علی از زبان علی» یک مولود خوب است

15 شهریور 96 1۰11

[ad_1]

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، آیین رونمایی از کتاب «علی از زبان علی» اثر حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز در این خبرگزاری برگزار شد.

*حجت‌الاسلام محمدیان در بیان فضائل امام علی(ع) شیوه مطلوبی پیش گرفتند

سید نظام‌الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس در این مراسم ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان این مراسم گفت: حقیقتاً اندیشه علوی و مکتب علوی یک مکتب بسیار گران‌سنگ و دریای جوشانی است که هرقدر از آن برداشت شده، اندک بوده و تا بخواهیم به صورت کامل از آن بهره گیریم زمان زیادی می‌گیرد.

وی افزود: چه بسیار کتاب‌ها نوشته شده و مطالب فراوانی گفته شده اما حقیقت امر، حق مطلب هیچ‌گاه بیان نشده و نخواهد شد. جناب محمدیان یک شیوه مطلوب را در این کتابشان پیش گرفتند و  فضایل امیرالمؤمنین(ع) را از زبان خود ایشان بیان کردند. هرچند در منش بزرگان دین خودستایی راهی ندارد اما گاهی برای اینکه مردم از مقام و جایگاه آنها آگاه شوند، به آن جایگاه اشاره کرده‌اند تا به این واسطه قدری ابرها از گرد خورشید نبوت و امامت کنار برود.

مدیرعامل خبرگزاری فارس گفت: یک مشکلی که ما داریم تحقیقات و مطالب ارزشمند در بین عموم و حتی نخبگان آن‌طور که شایسته است ورود پیدا نمی‌کند و لازم است در فضای گسترش فضاهای مجازی آثار عمیق و پخته به مردم معرفی شود. ما در خبرگزاری فارس تلاش کرده‌ایم کتاب را از غربت خارج کنیم و وظیفه و رسالت خود می‌دانیم تا در این مسیر گام برداریم. امیدوارم همه ما توفیق داشته باشیم رهروان صدیق اهل‌بیت(ع) باشیم.

او در پایان سخنانش گفت: از جانب خودم به جناب محمدیان تبریک می‌گویم که علی‌رغم فضای حاکم بر دانشگاه‌ها که زحمات بسیاری را تقبل می‌کند و با وجود تمام مشغولیت‌های ایشان اهتمام داشته‌اند و در بیان معارف اهل‌بیت(ع) کتاب عمیقی تألیف کرده که در نوع خود قدم مؤثری محسوب می‌شود تا دیگران از آن استفاده کنند.

*کتاب «علی از زبان علی» یک مولود خوب است

مسعود پیرمرادیان مدیرعامل دفتر نشر معارف که کتاب «علی از زبان علی» را منتشر کرده، گفت: گاهی یک اندیشمند ایده‌ای نو به ذهنش خطور می‌کند که بنده به‌عنوان ناشر از آن به‌عنوان نطفه خلق یک کتاب نام می‌برم. بعد از خلق این نطفه مؤلف باید دود چراغ بخورد، تفقه کند، در علوم عمیق شود و تحقیقات کند تا یک محتوای مناسب برای ایده خود فراهم کند که اگر این اتفاقات بیفتد شاهد یک کتاب خوب خواهیم بود.

وی افزود: من به  عنوان ناشر فارغ از جایگاه مؤلف کتاب که بسیار ارزشمند است، این کتاب را یک مولود خوب تلقی می‌کنم و برایش ارزش فراوانی قائل هستم اما نباید از این بگذریم که زحمات مجموعه نشر در به ثمر رسیدن یک کتاب مؤثر است. یک ویراستار خوب در یکدست شدن متن بی‌تأثیر نیست که اینها جای سپاس و تقدیر دارد. امیدوارم علاقه‌مندان حضرت امیر(ع) حقایق آن دوران را از زبان حضرت امیر در این کتاب مطالعه کنند.

انتهای پیام/

[ad_2]

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید