» اجتماعی » نویسندگان ایرانی حاضر در نمایشگاه‌ کتاب فرانکفورت مشخص شدند/رونمایی از کتاب «ایران‌ ما» در مسکو
اجتماعی

نویسندگان ایرانی حاضر در نمایشگاه‌ کتاب فرانکفورت مشخص شدند/رونمایی از کتاب «ایران‌ ما» در مسکو

30 مرداد 95 6۰36

[ad_1]

امیرمسعود شهرام‌نیا، مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به برنامه‌های این مؤسسه برای حضور در نمایشگاه کتاب مسکو و نویسندگان حاضر در این رویداد فرهنگی گفت: به میمنت حضور ایران در نمایشگاه کتاب مسکو به عنوان میهمان ویژه، کتاب «ایران ما»، نوشته احمد خاتمی، رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه شهید بهشتی، در نمایشگاه این دوره رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: این اثر برای اولین‌بار به زبان روسی ترجمه شده و قرار است در نمایشگاه مسکو با حضور نویسنده و فعالان فرهنگی رونمایی و عرضه شود. همچنین قرار است گروهی از نویسندگان نیز از سوی شهر کتاب عازم این نمایشگاه می‌شوند که رؤیا صدر، پژوهشگر و نویسندهٔ طنزپرداز معاصر از جمله این افراد خواهد بود. همچنین محسن شجاعی، زهرا محمدی از زبانشناسان از سوی رایزنی ایران در روسیه حضور خواهند داشت. علاوه بر این، تعدادی از ایرانشناسان روس نیز در برخی از روزها میهمان غرفه ایران در مسکو خواهند بود.

شهرام‌نیا در ادامه به نویسندگان حاضر در فرانکفورت اشاره کرد و افزود: قرار شد انتخاب نویسنده برای گروه سنی بزرگسال با همکاری بنیاد ادبیات داستانی صورت گیرد که آنها تا الان داود غفارزادگان را معرفی کردند. همچنین با همکاری و مشورت انجمن نویسندگان کودک و نوجوان نیز فرهاد حسن‌زاده، نویسنده کودک و نوجوان و برگزیده جایزه هانس کریستین اندرسن نیز به این نمایشگاه دعوت شده است.

به گفته مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی این مؤسسه با همکاری تشکل‌های نشر برنامه‌های مختلفی را برای نمایشگاه کتاب فرانکفورت در نظر گرفته است که به زودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید