» صفحه اصلی » ۸۰ درصد آلودگی کاشان از وسایل نقلیه است
صفحه اصلی

۸۰ درصد آلودگی کاشان از وسایل نقلیه است

30 آذر 95 8۰59

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حمیدرضا مومنیان شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اداری کاشان با حضور رئیس سازمان محیط زیست اظهار داشت: یکی از مطالبات ما در حوزه محیط زیست تفیض و استقلال کاشان در حوزه محیط زیست است و امیدواریم ۷۰ وظیفه و اختیاری که دولت به استان‌ها تفیض کرده است به کاشان نیز محول شود.

فرماندار کاشان افزود: یکی از مشکلات در منطقه کاشان در حوزه معادن است و فعالیت شرکت‌ا به اطلاع فرمانداری نمی‌سد و از آنجا که بیشتر معادن در کوهپیایه قرار دارد، برداشت‌ای غیر مجاز آسیب‌ای جدی به روستاها وارد می‌ند و مشکل دیگر مناطق حفاظت شده است و باید محدوده آن اصلاح شود.

مومنیان خاطرنشان کرد: در حوزه منابع طبیعی، سه کانون بحران درجه یک داریم و امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و عنایت دولت این مشکلات در کاشان رفع شود در حالی که کاشان در حوزه کاهش آلودگی محیط زیست ظرفیت هشت ایستگاه را دارد اما تنها یک ایستگاه وجود دارد و امید است این ایستگاه ها افزایش پیدا کند.

معاون استاندار اصفهان گفت: در حوزه مدیریت پسماند، اقدامات خوبی توسط شهرداری کاشان صورت گرفته به گونه ای که تحول عظیمی در این حوزه صورت گرفته است و تشکیل شرکت بازیافت در منطقه گواه این مطلب است.

مومنیان افزود: سرانه تولید زباله در سال ۹۴ حدود ۵۹۰ گرم بوده که در سال جاری به ۵۳۰ گرم کاهش پیدا کرده است و جمع آوری زباله خشک از مبداء ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرده است و سعی شده سایت‌ های تولید کود از طریق پسماندها تولید شود.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۸۰ درصد آلودگی هوا مربوط به وسایل نقلیه است و از این میزان ۱۶.۵ درصد مربوط به موتورسیکلت و ۱۳ درصد نیز مربوط به خودروهای سنگین است و متاسفانه با توجه به عدم تکمیل کنارگذر ماشین های ستنگین از داخل شهر تردد میکند.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید