نتایج روز دهم تحت تاثیر یک اتفاق ناگوار/ والیبالیستها آخرین شانس طلا + جدول توزیع مدالها
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس
27 شهریور 95
3۰31
[ad_1]
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از ریو، روز دهم بازیهای پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو برای کاروان ورزشی کشورمان روز غمانگیز و ناراحت کننده بود. تمامی اتفاقات این روز تحت شعاع حادثه درگذشت بهمن گلبارنژاد دوچرخهسوار پارالمپیکی کشورمان قرار گرفت.این رکابزن کشورمان در رقابتهای جاده روز (شنبه) بهدلیل سانحه از دور رقابتهای این رشته کنار رفت. متاسفانه این ورزشکار جانباز در میانه راه مسابقات جاده رشته دوچرخهسواری بازیهای پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو در یک شیب تند دچار حادثه شد و سپس به دلیل شکستی گردن دار فانی را وداع گفت.
* جاوید احسانی شکیب در مسابقات پرتاب وزنه کلاس F57 به مصاف حریفان رفت که با ثبت رکورد ۱۴ متر و ۱۳ سانتیمتر به عنوان سوم و مدال برنز دست یافت.
* تیم فوتبال ۵ نفره کشورمان هم با قبول شکست یک بر صفر مقابل برزیل میزبان این مسابقات به مدال نقره دست یافت.
* والیبال آخرین شانس مدال ایران در پارالمپیک
تیم ملی والیبال نشسته کشورمان از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (یکشنبه) برای کسب نشان طلا به مصاف بوسنی میرود. این آخرین رقابت ورزشکاران کشورمان در بازیهای پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو است.
جدول ردهبندی توزیع مدالها تا پایان روز دهم به شرح زیر است:
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع